Dobro došli u Glamping svijet!

Glamping je sve popularniji trend u svijetu koji spaja predivne lokacije u prirodi s udobnošću koju pruža dom. Trend je potekao od kampinga i želje za glamuroznijim smještajem od zastarjelih sistema tradicionalnih šatora od kuda potječe i sam izraz, spajanjem termina glamorous i camping. Otkrite i vi svijet glamping-a i sve njegove prednosti.

Istraživanje tržišta je pokazalo da iako je glamping sve popularniji, u Hrvatskoj nema proizvođača za proizvode tog tipa. Odgovaranjem na tržišne potrebe predstavljamo vam prvi hrvatski glamping brend i proizvod:

 
CRO TENT 4
CROTENT logo

Na usavršavanju proizvoda i brenda radio je stručni tim od 20 ljudi, te su provedena  testiranja i ispitivanja svih elemenata projekta. Krajnji proizvod spoj je vrhunske kvalitete, izbora najboljih materijala, pridavanje važnosti najsitnijim detaljima i tehnološki inovativnog i naprednog procesa proizvodnje.

Izaberi svoj CRO TENT

Uz veliki izbor modula šatora i boja  iz ponude odaberite si onaj tip  šatora i opreme  koji najbolje odgovara vašoj osobini i potrebama i stvori svoj unikatan šator. Platna su izrađena po strogim normama za šatore i ujedno služe kao regulator za temperiranje prostora sitemom stvaranja zračnog jastuka u međuprostoru slojeva platna.  Modernim i inovativnim pristupom slaganja elemenata u prostoru šatora, dobivena je savršena ravnoteža iskoristivosti svakog centimetra šatora. U ponudi su 2 osnovna modela s 2  i 4 ležaja i tri razine opreme:

  • BASIC
  • STANDARD
  • DELUXE

Cro tent 2

Uz vrhunsku kvalitetu i inovativan pristup  cilj nam je izraditi vaš šator prema vašim željama i pretvoriti ga u vaš novi dom u prirodi, uz rijeku, na planini, uz more ili u dvorištu iza kuće.

CRO TENT

Prvi hrvatski Glamping šator

CROTENT

Spoj vrhunske kvalitete i inovativnog  pristupa.

 

PRONAĐI SVOJ MODEL!

 

CRO TENT TARA 2
CRO TENT TEON 4
BELL TENT