Drvene kućice za najam i prodaju.

 

 

Drvene kućice odličan su vizualni detalj svakog festivala, manifestacije, prigodne prodaje, prezentacije i promocije proizvoda. Dolaze u dvije boje, natur i bijela. Natur drvene kućice koriste se za razne prigode tokom cijele godine, dok su u periodu adventa iznimno popularne bijele kućice.

  Naše  kućice krase brojna događanja diljem Hrvatske i regije, te sve više postaju standard kao atraktivna i kvalitetna opcija za promociju i prodaju proizvoda.

Dimenzije kućice: 2.8×1.6m

Dimenzije krovnog dijela kućice: 3.6×3.2m

Ugosititeljske kućice

Uz osnovne modele kućica u ponudi imamo i  veće ugostiteljske kućice. Dimenzije ugostiteljske kućice su 4m x 3m što se pokazalo kao idealna veličina za obavljanje ugostiteljskih usluga na festivalima i manifestacijama. I ovaj model  kućica dolazi u natur i bijeloj boji, a odlikuje ga i mogućnost otvaranja prozora sa 3 strane kućice.

Rješite svoje potrebe najma drvene kućice i ostale opreme za evente i događanja brzo i efikasno na jednom mjestu uz Fest stručni tim. Za sve upite stojimo vam na raspolaganju. Kontaktni obrazac.

 

 
Idealan smještaj za Vaše goste na festivalu (koji se ne žele gnjaviti nošenjem i montiranjem šatora, a nemaju budžet za hotele) je u četverokrevetnim montažnim drvenim kućicama. Prednosti su što Vaš gost u drvenoj kućici ima krevet, čvrste zidove, mogućnost zaljučavanja prostora, mogućnost korištenja električne energije (ukoliko se u kućice postave utičnice i rasvjetna tijela). Također je moguće na krov postaviti solarne panele i koristiti besplatnu i čistu energiju sunca.
Smještaj u montažnim drvenim kućicama je pogodan i za Vaše zaposlenike koji više ne moraju odlaziti u smještaj daleko od lokacije.

Rujanfest

Kućice na Rujanfestu

Dani piva Karlovac

Kućice na Danima piva.

DRVENI ŠTANDOVI

U ponudi imamo i klasične montažne štandove za prigodne prodaje. Dolaze u kombinaciji boje drveta i zelene boje, uz vrlo jednostavan i brz sustav montaže i demontaže. Odlično su rješenje za veći broj izlagača u ograničenom prostoru.

Dimenzije sanduka su cca d180cm x v40cm x š80cm.

Dimenzije preklopnog dijela cerade su cca 200cm x 30cm