GDJE NAS TRENUTNO MOŽETE VIDJETI (ILI STE NAS MOGLI VIDJETI )


 

VESLAČKI SAVEZ – državno natjecanje

Nedjelja je također donijela brojne zanimljive utrke, a šlageri drugoga dana Croatia Opena bili su:

– u 14.00 – finale A dvojaca na pariće (D. Martin – V. Sinković…)

– u 16.05 – finale A četveraca na pariće (naš olimpijski četverac s Vekićem umjesto M. Sinkovića)

(Svi rezultati dana na službenoj stranici CO 2012: www.croatiaopen.vsz.hr)

Sadržaj preuzet sa službene stranice http://www.vsz.hr/

 


 

AVENUE MALL – natkrivanje koncerata

Veliki Fresh! Open Air koncerti ovog su vikenda rasplesali Novi Zagreb i okupili sve zaljubljenike u urbane beatove renomiranih regionalnih i domaćih izvođača!

13. i 14. travnja Avenue Mall bio je središte najboljih glazbenih betova te žestoke urbane glazbe koja je privukla veliki broj posjetitelja na najveću Open Air pozornicu u Novom Zagrebu. Petak 13. rasturili su zavodljivi vokali i senzacionalni instrumentali Mangroovea, dok se za pravu atmosferu pobrinuo jedan od najvećih makedonskih bendova, Superhiks. Večer za zatvorili Jinxi uz melodije s višestruko proslavljenih albuma.

Za najbolji subotnji provod u Novom Zagrebu pobrinuli su se The Bambi Molestersi koji su još jednom opravdali status jedne od vodećih underground rock skupina u Hrvatskoj i Europi. Gosti iz Srbije, Zemlja Gruva, jedan od najbrojnijih i najzapaženijih bendova u Srbiji rasplesali su publiku, dok je Elemental još jednom potvrdio svoj kultni status na domaćoj glazbenoj sceni.

Preuzeto sa: http://zagreb.avenuemall.hr/veliki-fresh-open-air-koncerti-rasplesali-novi-zagreb

 


SPLIT BOAT SHOW – šatori, pagode, ograde

14. Croatia Boat Show

Croatia Boat Show u svom 14. izdanju nudi niz noviteta  te će manifestacija u splitskoj Gradskoj luci zapravo sadržavati tri sajma u jednom: CBS, Nauticus Show i Split Auto Show.
Najveće nautičko događanje u regiji ponudit će najnovije modele jahti i jedrilica te raznovrsnu brodsku opremu i motore, dajući vjetra u jedra oporavku nautičke branše.

 

Preuzeto sa: http://www.croatiaboatshow.com/index.php?lang=hr