Rujanfest je postao mjesto gdje dolaze sve generacije različitih profila, jer se koncepcija sa više pozornica na kojima posjetitelji mogu slušati različite glazbene žanrove istovremeno, pokazala kao pun pogodak. Sama manifestacija je koncipirana tako da osim glazbenih poslastica posjetitelji mogu kušati hranu iz mnogih regija u tematskim restoranima, kupiti suvenire, slatkiše i razne druge stvari uz duge šetnice ili razgledavati izložbene automobile, dok najmlađi mogu uživati u najvećem lunaparku. Ovo je samo dio ponude najveće i najposjećenije manifestacije u Hrvatskoj koja, već tradicionalno, traje 11 dana.

RUJANFEST – posjetite stranicu na ovom linku.

 


402 STREET RACE

Street race, najpopularniji i najmasovniji automobilistički oblik natjecanja i zabave, od 2002 godine kontinuirano prisutan u Hrvatskoj najprofesionalnijem obliku pod nazivom 402 Street race.

Vozači željni dobre zabave i žestokog nadmetanja sa svojim automobilima natječu se u utrci ubrzanja na 402 metra pri od strane organizatora sigurnim uvjetima.

Natjecanje se odvija na način da startu pristupaju dva vozila, te je pobjednik onaj koji je ispravno startao i prvi prošao cilj.

Na utrku prepunu oktana, pristupaju sve punoljetne osobe sa vozačkom dozvolom i adrenalinom u žilama, bez ikakvih ograničenja na vozilima, skoro sve je dozvoljeno i nema zabranjenih dijelova i zahvata. Mjerenja vremena odvija se putem elektroničkih mjernih uređaja sa foto ćelijama na startu i cilju.

Sve što se očekuje od natjecatelja jest da se pravovremeno prijavi sa svojim vozilom, te će nakon kvalifikacijskih vožnji biti raspoređeno u jednu od natjecateljskih klasa.

Posjetite stranicu streetreace 402 na ovom linku