Profesionalni agregati

Agregati i strujna oprema za sve potrebe, dovedite struju tamo gdje Vam treba. Nudimo najam agregata i strujne opreme pogodne za događanja, gradilišta, festivale, otvorenja, sajmove, koncerte. Nudimo uslugu opskrbe strujom za razna događanja koristeći privremene električne instalacije.

Agregati visoke kvalitete

Kvaliteta agregata je izuzetno bitna kako bi se posao ili događanje odradilo bez poteškoća, zato veliki naglasak stavljamo na održavanje razine kvalitete naše opreme. Nudimo samo najpouzdaniju opremu, a brige i potrebe klijenata su nam na prvome mjestu. Bogato iskustvo rada na velikim festivalima i raznim manifestacijama omogućilo nam je poseban pristup poslu. Vodeća smo tvrtka u struji za događanja, a naša oprema će osigurati da se Vaše događanje odradi onako kako ste zamislili, glatko i bez komplikacija.

Bešumni agregati

Ako Vam je potreban poseban tihi agregat za Vaše događanje, u našoj ponudi se nalaze i tihi (super silent) agregati. Posebni zvučno izolirani bešumni agregati koji uz visoku kvalitetu rada pružaju i zaštitu od buke. Idealni su za sva događanja na otvorenom i zatvorenome. Izolacija omogućuje nesmetani rad agregata bez šuma i buke.

Nesmetani rad

Iznajmljujemo agregate kojima možemo napojiti potrošače struje na mjestima gdje nema strujnih priključaka. U ponudi imamo i spremnike i pumpe za gorivo koji uvelike podižu razinu rada agregata. Posebni spremnici omogućuju dulji nesmetani rad, povećava se kapacitet i trajanje rada. Uz posebne spremnike i pumpe za gorivo, naši agregati omogućuju povezani (sinkronizirani) način rada.

U našoj paleti proizvoda možete potražiti veliki izbor agregata i strujne opreme raspona snage od 20kW do 360 kW.

 

> Posjetite našu Facebook stranicu