Zaštita travnjaka

Kod evenata koji se događaju na sportskim stadionima vrlo je bitna zaštita travnjaka kako se ne bi oštetio. Na tržištu postoji niz sistema za zaštitu travnjaka s različitim stupnjem kvalitete i zaštite. Naši specijalizirani pokrovi za travnjak izrađeni su od kvalitetne plastike s posebnim komorama i otvorima za prozračivanje travnjaka što osigurava najbolju zaštitu, a jednostavan i brz sistem montaže i demontaže osigurava da se travnjak vrlo brzo vrati u prvobitno stanje.

Uz zaštitu travnjaka specijaliziranim pokrovom nudimo sistem ključ u ruke odnosno dopremu i postavljanje pokrova, te nakon eventa rastavljanje i otpremu materijala.

Ostali tipovi pokrova

  • Reciklirani polipropilen

Uz osnovni sistem zaštite travnjaka u ponudi nudimo i ploče recikliranog polipropilena odlične za privremene puteve, kao pod u šatoru ili pagodi i sl. Dimenzije ploča su 49,4 cm x 49,4 cm i dolaze u crnoj boji. Ploče su otporne na UV zračenje, imaju protukliznu površinu, te se jednostavno i brzo montiraju i demontiraju.

  • Drveni podovi

Drveni pod je najrašireniji sustav podova za šatore ali sve više se koristi i u druge svrhe, najčešće kao pokrov za pješčane površine. Postoje 2 osnovna sistema, klasični drveni pod i kazetni težinski pod koji ujedno može služiti za sidrenje šatora. U našoj ponudi možete naći oba sustava po iznimno povoljnim cijenama.

 

  • Tapisoni

– antracit siva i crna boja
– Nezapaljivi materijal, periv vodom pod pritiskom

Ukoliko želite sve druge boje tada koristimo jednokratne tepisone u željenim bojama, sa najlonom ili bez.

 

Fotogalerija zaštite travnjaka – Ultra Split i InMusic Zagreb: