Portafloor - zaštita travnjaka

Zaštita travnjaka – Portafloor (Ultra Europe)

Zaštita travnjaka

Kod evenata koji se događaju na sportskim stadionima vrlo je bitna zaštita travnjaka kako se ne bi oštetio. Na tržištu postoji niz sistema za zaštitu travnjaka s različitim stupnjem kvalitete i zaštite. Naši specijalizirani pokrovi za travnjak izrađeni su od kvalitetne plastike s posebnim komorama i otvorima za prozračivanje travnjaka što osigurava najbolju zaštitu, a jednostavan i brz sistem montaže i demontaže osigurava da se travnjak vrlo brzo vrati u prvobitno stanje.

Uz zaštitu travnjaka specijaliziranim pokrovom nudimo sistem ključ u ruke odnosno dopremu i postavljanje pokrova, te nakon eventa rastavljanje i otpremu materijala.

Ostali tipovi pokrova

  • Reciklirani polipropilen

Uz osnovni sistem zaštite travnjaka u ponudi nudimo i ploče recikliranog polipropilena odlične za privremene puteve, kao pod u šatoru ili pagodi i sl. Dimenzije ploča su 49,4 cm x 49,4 cm i dolaze u crnoj boji. Ploče su otporne na UV zračenje, imaju protukliznu površinu, te se jednostavno i brzo montiraju i demontiraju.

Zaštita travnjaka - Ultra Europe

Zaštita travnjaka – Portafloor (Ultra Europe)

  • Drveni podovi

Drveni pod je najrašireniji sustav podova za šatore ali sve više se koristi i u druge svrhe, najčešće kao pokrov za pješčane površine. Postoje 2 osnovna sistema, klasični drveni pod i kazetni težinski pod koji ujedno može služiti za sidrenje šatora. U našoj ponudi možete naći oba sustava po iznimno povoljnim cijenama.

 

  • Tapisoni

– Antracit siva i crna boja
– Nezapaljivi materijal, periv vodom pod pritiskom

Ukoliko želite sve druge boje tada koristimo jednokratne tepisone u željenim bojama, sa najlonom ili bez.

Tapisoni

Antracit sivi tapison

 

Fotogalerija zaštite travnjaka – Ultra Split i InMusic Zagreb:

 

> Posjetite našu Facebook stranicu